Ateriat Business-luokassa
Lennot Euroopan sisällä
Erittäin lyhyillä lennoilla tarjoilemme tuoreen voileivän tai makean leivoksen juoman kera kätevässä pussissa. Useimmilla Euroopan sisäisillä lennoilla tarjoilemme deluxe-aterialaatikon. Aamiaisella tämä sisältää jogurttia myslin kera, hedelmää ja makean tai suolaisen aamiaisaterian. Loppupäivän aterialaatikko koostuu alkuruoasta, kylmästä salaatista ja jälkiruoasta. Pidemmillä Euroopan sisäisillä lennoilla sinulle tarjoillaan aterialaatikon lisäksi lämmin voileipä ja hedelmämehu tai lämmin välipala. Ateriasi viimeistellään aina juomilla, joita seuraa aterian jälkeen tarjoiltava kahvi tai tee. Voit kysyä henkilökunnaltamme ylimääräistä juomaa koska tahansa!
Mannertenväliset lennot
Kun kaikki ovat asettuneet paikoilleen, toivotamme sinut tervetulleeksi lasillisella samppanjaa tai appelsiinimehua. Lennon aikana tarjoilemme lisää kuumia ja kylmiä juomia, jotka voit valita ruokalistalta tai istuimesi viihdejärjestelmästä löytyvältä juomalistalta. Lisäksi sinulle tarjoillaan valikoima naposteltavaa. Voit kysyä henkilökunnaltamme ylimääräistä välipalaa tai juomaa koska tahansa!
Lennolla saat myös hollantilaisten huippukeittiömestareiden tuoreista raaka-aineista valmistaman illallisen. Valitse joko kylmä alkupala tai kasviskeitto ja valitse yksi pääruoista, jonka kera tarjoillaan lasillinen viiniä. Valitse seuraavaksi suosikkijälkiruokasi: makea jälkiruoka tai juustovalikoima, jonka kera tarjoillaan lasillinen port- tai jälkiruokaviiniä. Haluaisitko mieluummin lämmintä juotavaa? Aterian jälkeen tarjoilemme kahvia ja teetä.
Aikaisin aamulla saapuvilla lennoilla tarjoilemme aamiaisen. Voit valita joko makean tai suolaisen aamiaisen jogurtin, granolan sekä erilaisten leipien ja hedelmien kera.
Mitä ruokalistalla on?
Tarjoamme kolmen kuukauden välein World Business -luokan matkustajillemme upouuden ruokalistan. Tällä hetkellä voit valita alkuruoan ja pääruoan, jotka on valmistanut hollantilainen huippukokki Jonnie Boer. Näihin ruokiin kuuluu valikoima hienoja viinejä, jotka sommelieeri Thérèse Boer on valinnut.
Alkupalat
- Savulohella ja kvinoasalaatilla täytetty ohukainen salty fingers -krassilla ja taimenen mädillä currykerman kera tarjoiltuna kurpitsa-papukastikkeen kanssa
- Tuore tomaattikeitto
Lisukkeet
- Vihreä mesclun-salaatti kuivatuilla kirsikkatomaateilla ja sokeroiduilla pinjansiemenillä tarjoiltuna italialaisen balsamivinegretin kanssa
Pääruoat
- Mustapippurilla maustettu lihapiiras, kukkakaalimousselinea, uunissa paahdettua bataattia ja sipulikompottia mausteisella kastikkeella
- Kasvismuhennos kermaisella huhtasienikastikkeella, höyrytettyä keräkaalia, hillosipulia, sellerigratiini ja laakerinlehtiöljyä
- Herkkujen maistelua: rapeaa ayam goreng -kanaa, öljyssä kypsennettyä kaalia curryn kera, marinoitua kalaa mausteisessa bumbu-kastikkeessa sekä sitruunan kera tarjoiltua höyrytettyä riisiä
Jälkiruoat
- Juustolajitelma: gooische caractère, vanha beemster ja sinihomejuusto rusinoilla ja pinjansiemenillä. Tarjoillaan viinirypäleiden ja keksien kera
- Speculaas-kekseillä kerrosteltu mango-inkivääribavarois, jossa on suklaaganachea ja speculaas-keksimurua
Nopea ja kevyt vaihtoehto
Haluaisitko enemmän aikaa työskentelyyn tai rentoutumiseen? Valitse suosittelemamme kylmä alkuruoka sekä herkullinen päivän keitto, ja nauti vielä jälkiruoka.